Lainaa.com

muut,piirakat,Yleinen

All my life.. I’ve been waiting…

18.06.2012, empzi

Hello! Iloisin mielin palasin eilen leiriltä ja en sit jaksanu enää kirjottaa.. olin nukahtanu silmälasit päässä ja heräsin sit aamulla ja ihmettelin ku näky niin hyvin;D Tänään laitan leivontaohjeen.. katotaan mitä löydän kohta;) (haen ohjeet samassa kun teen postausta) Siellä leirillä oltiin pajoissa ja perjantaina olin leipomassa muffinseja ja lauantaina olin valomaalauksessa;D Saatiin yhen jennan kanssa vaik kuin hyvä taikina tehtyä, vaikka sähköt oli poikki.. oltais varmaa saatu siit taikinast yli 20 mut vuoat loppus ni tehtiin 16 eli molemmat sai 8…:) syötiin siel sit sitä taikinaa (joka ei muuten maistunu hyvältä kun siihen lisättiin maitorahka) kun muut oli lähteny…:)

Nyt sit tää ohje:

lähde: valio.fi

Toscapiirakka

24 palaa

p.s. kommenteissa luki, että kuorrutteesta tulee parempi fariinisokerilla:)

Valmistusaineet

Pohja

munaa
3  dl sokeria
5  dl vehnäjauhoja
1  rkl leivinjauhetta
1  dl Valio kuohukermaa
200  g Valio voita

Toscakuorrutus

100  g Valio voita
5  dl  (150 g) mantelilastuja
2  dl sokeria
1  dl Valio kuohukermaa
2  rkl vehnäjauhoja

Valmistusohje

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää vaahdon joukkoon kuivat aineet, kerma ja jäähtynyt voisula kevyesti sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
Paista piirakka uunin keski-alaosassa 200 asteessa n. 12 min.
Valmista kuorrutus: Yhdistä kaikki aineet teflonkattilassa. Anna kiehahtaa, sekoita välillä.
Levitä kuorrutus puolikypsän piirakkapohjan päälle. Paista vielä n. 14 min eli kunnes pinta saa kauniin värin.
Anna jäähtyä ja leikkaa Toscapiirakka paloiksi. Tarjoa kahvin kanssa.
Toscapiirakka on oikeesti tosi ihanan makusta, en oo koskaan ite tehny..

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *